Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Slow Country

Slow Country

06/12/2019 | Flixfilm

Se Slow Country på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Drama
Instruktør: Eric Aghimien
Skuespillere: Folaremi Agunbiade, Imoudu Ayonote, Gina Castel, Stephen Damian
Spilletid: 115 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Handling: En teenagemor er desperat efter at slippe ud af prostitution. Hun prøver derfor at narre sin nådesløse chef, der er fast besluttet på at beholde sin dyrebare ejendel.

Slow Country havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Slow Country på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Slow Country ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Slow Country stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Slow Country, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Slow Country er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar