Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Slow Country

Slow Country

06/12/2019 | Flixfilm

Slow Country på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Drama
Instruktion: Eric Aghimien
Skuespillere: Ivie Okujaye, Sambasa Nzeribe, Tope Tedela
Spilletid: 115 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: En teenagemor er desperat efter at slippe ud af prostitution. Hun prøver derfor at narre sin nådesløse chef, der er fast besluttet på at beholde sin dyrebare ejendel.

Slow Country havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Slow Country på YouTube.Se Slow Country på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Slow Country ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Slow Country stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Slow Country, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Slow Country er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar