Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Slut med at bruge Netflix USA i Danmark

Slut med at bruge Netflix USA i Danmark

14/01/2016 | Flixfilm

netflix logoStreamingtjenesten Netflix har netop udsendt en pressemeddelelse hvori det fremgår at filmtjenesten fremover vil blokere for brugere, der benytter services til at se film og serier fra f.eks. Netflix USA.

Årsagen er simpel; Det indhold som findes på den amerikanske Netflix eller i hvilket som helst andet Netflix-land, er kun beregnet til at blive set af borgere i det pågældende land, da film og serie-rettighederne kun omfatter landets befolkning. Derfor vil Netflix fremover sikre, at kun medlemmerne kun kan se det indhold som er tilgængelig i det land, som man befinder sig i.

“Hvis alt vores indhold var tilgængeligt i hele verden ville der ikke være nogle grund for vores medlemmere til at benytte en proxy eller “unblocker” til at snyde vores systemer til at tro at de befinder sig i et andet land end der rent faktisk er tilfældet,” udtaler David Fullagar, Vice President of Content Delivery Architecture hos Netflix.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 52 – 2022)

Netflix har fokus på at indkøbe globale rettigheder således de samme film og serier kan ses over hele verden, men der er stadig et stykke vej før de kan tilbyde det samme indhold overalt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Streamingtjenesten understreger, at tiltaget ikke vil berøre medlemmer, som blot benytter Netflix helt normalt og uden proxy, dns eller vpn.

Netflix skriver endvidere i pressemeddelelsen, at streamingtjenesten vil benytte samme teknologi som andre tjenester til at stoppe for adgangen.

Det er første gang at Netflix offentligt har udtalt, at man aktivt vil stoppe omgåelsen af landegrænser. Hvorvidt det er rettighedshaverne, som har presset på for at sikre at Netflix overholder reglerne fremgår ikke af pressemeddelelsen.8 kommentarer til Slut med at bruge Netflix USA i Danmark

 1. Arne HW - kl. 00:36, 15-01-2016:

  De bliver ved med at skyde sig i foden, hver gang de laver et nyt “smart” tiltag mister de kunder.
  De synes jo heller ikke The Dead Walking skulle være ved dem mere, et skod firma, godt der er andre firmaer, så farvel og tobak til NetFlop fra mig.

  Arne.

 2. Arne HW - kl. 00:45, 15-01-2016:

  “Hvorvidt det er rettighedshaverne, som har presset på for at sikre at Netflix overholder reglerne fremgår ikke af pressemeddelelsen. ”

  Pis med dem, det er bare så de har endnu en lam undskyldning for at hæve prisen, næste hak bliver sikker 150kr, de hævdede for ikke længe side at det ALDRIG ville stige, da var prisen 79kr og mulighed for 4 skærme samt HD, det det skal man nu give 119kr for, da de jo har lavet det så smart at 4 skærme er placeret under ultraHD.

  Godt nytår og Skråt op til det skodfirma.

  Arne.

 3. Klaus N - kl. 08:10, 15-01-2016:

  Hvis der åbnes op for flere film, så er der jo ikke noget problem, men det må vi vente med at se om det sker. Men ellers kan jeg ikke se hvorfor de lige pludselig laver denne kovending. Det må da være en meget lille procentdel, som er nørdet nok til at bruge dns/vpn for at undgå begrænsningerne, så problemet kan da ikke være ret stor. Kan godt følge rettighedshaverne vil have, at folk skal overholde restriktionerne, men igen, her kan det umuligt have nogen indflydelse i deres indtjening. 4. Kenneth - kl. 11:41, 15-01-2016:

  Træls udvikling, men ikke overraskende. Det ser dog ud til, at de er mere opmærksomme og villige til at have fokus på et øget udbud af indhold, hele vejen rundt, uanset region.

 5. Flemming - kl. 12:12, 15-01-2016:

  Alle CW serierne (Flash, Arrow, iZombie, Supernatural) ryger med stor sandsynlighed også , da CW laver deres egen kanal.

  Jeg tvivler dog på at den kommer til Danmark lige med det samme, så der mister vi desværre bare serierne.

 6. Peter - kl. 12:24, 15-01-2016:

  Det er helt sikkert rettighedshaverne. Hvis det stod til Netflix ville de tilbyde det samme indhold overalt – det er jo derfor de har boostet deres egenproduktion markant de seneste år – så slipper de for problemer med forskellige rettigheder. Jeg er sikker på, at Netflix mål er ens adgang for alle i hele verden, men det er bare ikke muligt så længe de er afhængige af andre rettighedshavere der ikke tænker globalt.

  Jeg er dog nysgerrig efter HVORDAN de har mulighed for at blokere, med mindre de blacklister alle proxy services – og der kan jo være grund til at bruge en VPN forbindelse selv om man befinder sig i samme land – f.eks. ift. sikkerhed ved public wifi osv.

  Det kunne være interessant at høre hvilke teknologiske løsninger der findes til det.

  Jeg går ud fra man stadig kan bruge en dansk Netflix konto i f.eks. Frankrig eller Tyskland, hvis man fysisk befinder sig i landet (deres brugerbetingelser siger at din Netflix konto gælder i alle lande hvor de er tilgængelige, men med lokalt indhold).

 7. X-Ray - kl. 19:38, 25-03-2016:

  også goodbye til NetFlix her, hvis adgangen til NetFlix USA kortsluttes!

  NetFlix DK er dybt uinteressant ….

 8. Casper - kl. 11:42, 16-10-2016:

  Hvis du vil have adgang til netflix USA kan du bruge unlocater. Det er et nemt program at bruge og det virker til alle enheder. Du får de første 7 dage gratis, her er et link. 🙂

  dette her program virker stadig 100%

Skriv kommentar