Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Slut med brugeranmeldelser på Netflix

Slut med brugeranmeldelser på Netflix

07/07/2018 | Flixfilm

Netflix har i en længere årrække givet deres medlemmer mulighed for at skrive anmeldelser til film og serier, som ligger på streamingtjenesten. Anmeldelser, der har hjulpet andre Netflix-brugere med at vælge hvad de skal se blandt de mange tilgængelige titler.

Anmeldelsesektionen er blevet mindre og mindre synlig og har det seneste stykke tid kun været tilgængelig når man besøgte Netflix via en computer/browser.

Nu kan Netflix imidlertid meddele, at anmeldelserne nu helt fjernes fra streamingtjenesten.

Det vil således ikke længere være muligt, at skrive brugeranmeldelser og eventuelle anmeldelser, som man måtte have skrevet, slettes ved udgangen af juli 2018.

Netflix forklarer beslutningen med, at “funktionen tilbydes kun på hjemmesiden og brugen er faldet den seneste tid”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvom man kan finde anmeldelser af film og serier på Netflix på store dele af internettet – heriblandt Flixfilm – så har beslutningen alligevel skabt røre og frustration hos flere trofaste Netflix-medlemmer, fremgår det af diskussioner på de sociale medier Reddit og Twitter.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i december 2023

Streamingtjenesten Netflix havde tidligere et bedømmelsesystem bestående af stjerner, hvor medlemmerne kunne bedømme en film eller serie fra 1 til 5 stjerner, men sidste år udskiftede Netflix dette med en “tommelfinger op” og en “tommelfinger ned”.

Det var ved implementeringen af “tommeltotten”, at Netflix i første omgang skubbede brugeranmeldelserne i baggrunden for nu helt at fjerne dem.
1 kommentar til Slut med brugeranmeldelser på Netflix

 1. Ole Brandtberg - kl. 11:34, 10-07-2018:

  Til Netflix:
  Vi har lige fået det nye Samsung QE75Q9FNA 2018, men Netfix appen til dette TV er ændret i forhold til de ældre Samsung TV.

  ÆNDRINGEN GØR DET HELT UMULIGT AT SE NETFLIX, idet alt man kikker på starter automatisk, så når man surfer for at finde noget af interesse, starter afspilning af film og serier, før man har nået at læse hvad filmen handler.

  Og ikke nok med det. Samtidig gemmes filmen i “Se videre med profilen” som nu er fyldt op med alt muligt man ikke er interesseret i.

  Jeg har ringet til Netflix, som udtaler at “man” har valgt dette da nogen synes det er smart!

  Sikke noget makværk. Jeg kan kun sige: FÅ DET NU FIXET NETFLIX!

Skriv kommentar