Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix dropper gratis prøveperiode

Netflix dropper gratis prøveperiode

12/12/2019 | Flixfilm

netflix gratis prøveperiodeSiden Netflix lancerede deres online videotjeneste i 2007 har den amerikanske virksomhed altid tilbudt nye kunder en gratis prøveperiode.

Prøveperioden skulle lokke nye medlemmer til at fortsætte som betalingende kunder efter at have kastet sig over de mange film og serier.

Nu tyder alt imidlertid på, at Netflix er begyndt at udfase prøveperioden og vil have nye medlemmer til at betale fra første dag.

Første land, som har mistet de 30 dages gratis Netflix, er England og flere lande vil uden tvivl følge efter.

Det skriver teknologi-siden Gizmodo.

Artiklen fortsætter under annoncen

Englænderne skal dermed have penge op af lommen hvis de fortsat vil følge med i ‘The Crown’, ‘Stranger Things’ eller en af de mange andre populære Netflix-serier.

Netflix udtaler, at årsagen til at den gratis prøveperiode er blevet droppet, er at streamingtjenesten fremover vil fokusere på “anderledes tilbud”.

LÆS OGSÅ:   'Rebel Moon: The Zack Snyder Cut' får premieredato

Streamingtjenesten har aldrig tidligere været på tilbud eller givet rabatter til f.eks. Black Friday, men det kan være det ændres fremover.

Netflix har i dag 158 millioner medlemmer over hele verden og med 12 millioner kunder alene i England hvormed det kan tænkes, at de englændere, som gerne ville prøve Netflix allerede har udnyttet prøveperioden og det derfor virker fornuftigt for Netflix at afprøve andre rabatmuligheder.

Der er på nuværende tidspunkt ingen oplysninger om hvornår Netflix vil droppe den gratis prøveperiode i Danmark.
2 kommentarer til Netflix dropper gratis prøveperiode

  1. Rasmus - kl. 10:17, 12-12-2019:

    Mistet ^^ ikke mindste

  2. Sofie - kl. 20:22, 06-02-2020:

    De har droppet prøveperioden nu

Skriv kommentar