Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Slut med ‘Santa Clarita Diet’

Slut med ‘Santa Clarita Diet’

28/04/2019 | Flixfilm

Santa Clarita Diet droppet aflyst annulleret sæson 3 netflixNetflix har netop meddelt, at man ikke ønsker at gå videre med produktionen af en ny sæson af komedieserien ‘Santa Clarita Diet’.

Dermed er det slut med ‘Santa Clarita Diet’, som har Drew Barrymore og Timothy Olyphant i hovedrollerne, efter tre sæsoner. Alle forhåbninger om en sæson 4 er derfor unødvendige.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Aflysningen af serien sker blot under en måned efter at tredje sæson af ‘Santa Clarita Diet’ havde premiere på Netflix Danmark.

I ‘Santa Clarita Diet’ er Joel (Olyphant) og Sheila (Barrymore) ægtefæller, der lever og arbejder som ejendomsmæglere i forstaden Santa Clarita. En dag sker der dog en dramatisk ændring i Sheilas liv, som sender dem begge ud på en kaotisk periode, der involverer død og ødelæggelse. Sheila har nemlig fået smag for menneskekød …

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er lidt af en overraskelse, at Netflix har valgt at trække stikket på serien, da den længe har været blandt de mest populære komedieserier på streamingtjenesten og tilmed været elsket af anmeldere.

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-serier nogensinde

Flixfilm gav serien 4 stjerner, da vi anmeldte anden sæson. Læs anmeldelsen her; Anmeldelse: ‘Santa Clarita Diet’ – sæson 2.

Her skrev anmelderen blandt andet; “‘Santa Clarita Diet’ forsætter det samme spor fra første sæson med rigelige mængder af plat humor og klam splat. Man føler sig godt underholdt af den ekstreme husmor som zombie-historie og de bizarre påfund…”

Det er ikke oplyst præcist hvorfor Netflix har valgt at droppe serien, men aflysningen kommer i forlængelse af en lang række Netflix-serier, som blev aflyst efter tre sæsoner, heriblandt ‘One Day At A Time’, ‘Travelers’, ‘Love’, ‘Bloodline’, ‘Hemlock Grove’ og ‘Daredevil’.

Se ‘Santa Clarita Diet‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar