Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Small Crimes

Small Crimes

28/04/2017 | Ingen kommentarer

Se Small Crimes på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: E.L. Katz
Skuespillere: Nikolaj Coster-Waldau, Robert Forster, Jacki Weaver, Molly Parker
Spilletid: 95 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Efter at have udstået en seks år lang fængselsstraf prøver en tidligere betjent at bygge sit liv op igen med sin familie. Men fortiden er svær at ryste af sig.


Se Small Crimes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Small Crimes havde premiere på Netflix Danmark den 28. April, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Small Crimes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Small Crimes herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Small Crimes er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Small Crimes stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore