Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Small Town Crime

Small Town Crime

01/04/2018 | Flixfilm

Se Small Town Crime på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: Eshom Nelms, Ian Nelms
Skuespillere: John Hawkes, Anthony Anderson, Octavia Spencer, Robert Forster
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da en vanæret, tidligere betjent finder en døende kvinde, sætter han sig for at opspore hendes morder – en selvfrelsende handling, der sender ham ned ad en mørk sti.

Small Town Crime havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Small Town Crime på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Small Town Crime ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Small Town Crime stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Small Town Crime, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Small Town Crime er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar