Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Small Town Crime

Small Town Crime

01/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Small Town Crime på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: Eshom Nelms, Ian Nelms
Skuespillere: John Hawkes, Anthony Anderson, Octavia Spencer, Robert Forster
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Da en vanæret, tidligere betjent finder en døende kvinde, sætter han sig for at opspore hendes morder – en selvfrelsende handling, der sender ham ned ad en mørk sti.


Se Small Town Crime på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Small Town Crime havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Small Town Crime ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Small Town Crime herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Small Town Crime er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Small Town Crime stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar