Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Smallfoot

Smallfoot

28/07/2019 | Flixfilm

Se Smallfoot på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Musical
Instruktør: Karey Kirkpatrick, Jason Reisig(co-director)
Skuespillere: Channing Tatum, James Corden, Zendaya, Common
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Efter yetien Migo bliver forvist fra sin landsby, fordi han insisterer på, at arten Lillefod virkelig eksisterer, tager han ud på en rejse for at bevise sin påstand.


Se Smallfoot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Smallfoot havde premiere på Netflix Danmark den 28. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Smallfoot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Smallfoot:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Smallfoot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Smallfoot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar