Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Smallfoot

Smallfoot

28/07/2019 | Flixfilm

Smallfoot på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Karey Kirkpatrick, Jason Reisig
Skuespillere: Channing Tatum, James Corden, Zendaya
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Efter yetien Migo bliver forvist fra sin landsby, fordi han insisterer på, at arten Lillefod virkelig eksisterer, tager han ud på en rejse for at bevise sin påstand.

Smallfoot havde premiere på Netflix Danmark den 28. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Smallfoot på YouTube.Se Smallfoot på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Smallfoot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Smallfoot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Smallfoot, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Smallfoot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar