Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Smart People

Smart People

15/12/2014 | Flixfilm

Smart People på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Noam Murro
Skuespillere: Dennis Quaid, Thomas Haden Church, Sarah Jessica Parker
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Professor Lawrence Wetherholds liv vendes fuldstændigt på hovedet efter en uventet romance og et overraskende besøg fra hans vilde bror.

Smart People havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Smart People på YouTube.Se Smart People på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Smart People ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Smart People stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Smart People, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Smart People er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar