Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Smart People

Smart People

15/12/2014 | Flixfilm

Se Smart People på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Noam Murro
Skuespillere: Dennis Quaid, Sarah Jessica Parker, Thomas Haden Church, Ellen Page
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Professor Lawrence Wetherholds liv vendes fuldstændigt på hovedet efter en uventet romance og et overraskende besøg fra hans vilde bror.


Se Smart People på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSmart People havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Smart People ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Smart People herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Smart People er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Smart People stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar