Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Smash: Motorized Mayhem

Smash: Motorized Mayhem

15/05/2017 | Flixfilm

Se Smash: Motorized Mayhem på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Gør dig klar til et halvårligt skolebusløb i Florida. En forfærdelig begivenhed, hvor der opmuntres til blodbad og kollisioner.


Se Smash: Motorized Mayhem på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSmash: Motorized Mayhem havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Smash: Motorized Mayhem ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Smash: Motorized Mayhem herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Smash: Motorized Mayhem er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Smash: Motorized Mayhem stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar