Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Smoke and Mirrors

Smoke and Mirrors

01/06/2017 | Ingen kommentarer

Se Smoke and Mirrors på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Resumé: En tidligere hemmelig agent, der blev forrådt af den spanske regering, planlægger at stjæle millioner af dollars fra en korrupt embedsmand.


Se Smoke and Mirrors på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Smoke and Mirrors (El hombre de las mil caras) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Smoke and Mirrors (El hombre de las mil caras) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Smoke and Mirrors herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Smoke and Mirrors (El hombre de las mil caras) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Smoke and Mirrors stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar