Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Smoke and Mirrors

Smoke and Mirrors

01/06/2017 | Flixfilm

Se Smoke and Mirrors på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En tidligere hemmelig agent, der blev forrådt af den spanske regering, planlægger at stjæle millioner af dollars fra en korrupt embedsmand.


Se Smoke and Mirrors på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Smoke and Mirrors (El hombre de las mil caras) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Smoke and Mirrors (El hombre de las mil caras) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Smoke and Mirrors:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Smoke and Mirrors (El hombre de las mil caras) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Smoke and Mirrors stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar