Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Smoke and Mirrors

Smoke and Mirrors

01/06/2017 | Flixfilm

Smoke and Mirrors på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: N/A
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Handling: En tidligere hemmelig agent, der blev forrådt af den spanske regering, planlægger at stjæle millioner af dollars fra en korrupt embedsmand.

Smoke and Mirrors (El hombre de las mil caras) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Smoke and Mirrors på YouTube.Se Smoke and Mirrors på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Smoke and Mirrors (El hombre de las mil caras) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Smoke and Mirrors stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Smoke and Mirrors, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Smoke and Mirrors (El hombre de las mil caras) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar