Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Smoke Signals

Smoke Signals

22/10/2014 | Flixfilm

Se Smoke Signals på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Chris Eyre
Skuespillere: Adam Beach, Evan Adams, Irene Bedard
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Victor må hente sin fars efterladte ting, selvom han ikke har råd til turen. Men Thomas tilbyder at betale, hvis han altså må komme med.

Smoke Signals havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Smoke Signals på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Smoke Signals ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Smoke Signals stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Smoke Signals, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Smoke Signals er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar