Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Smoke

01/11/2014 | Flixfilm

Se Smoke på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Wayne Wang
Skuespillere: Giancarlo Esposito, José Zúñiga, Stephen Gevedon, Harvey Keitel
Spilletid: 112 min
Land: Germany, Japan, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: En lang række historier og skæbner udspiller sig, og bliver fortalt med en cigarbutik i Brooklyn som ramme, i denne lyriske Wayne Wang-film skrevet af Paul Auster.


Se Smoke på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSmoke havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Smoke ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Smoke herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Smoke er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Smoke stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar