Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Smokey and the Bandit

Smokey and the Bandit

01/01/2021 | Flixfilm

Se Smokey and the Bandit på Netflix

Produktionsår: 1977
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Hal Needham
Skuespillere: Burt Reynolds, Sally Field, Jerry Reed
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En racerkører forsøger at transportere en ulovlig ølforsendelse fra Texas til Atlanta på mindre end 28 timer, og han samler en modstræbende kommende brud op på vejen.

Smokey and the Bandit (Det vilde ræs) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Smokey and the Bandit på YouTube.Se Smokey and the Bandit på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Smokey and the Bandit (Det vilde ræs) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Smokey and the Bandit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Smokey and the Bandit, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Smokey and the Bandit (Det vilde ræs) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar