Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Smokey and the Bandit

Smokey and the Bandit

01/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Smokey and the Bandit på Netflix

Indspilningsår: 1977
Genre: Action, Comedy
Instruktør: Hal Needham
Skuespillere: Burt Reynolds, Sally Field, Jerry Reed, Mike Henry
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: En racerkører forsøger at transportere en ulovlig ølforsendelse fra Texas til Atlanta på mindre end 28 timer, og han samler en modstræbende kommende brud op på vejen.


Se Smokey and the Bandit på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Smokey and the Bandit (Det vilde ræs) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Smokey and the Bandit (Det vilde ræs) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Smokey and the Bandit herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Smokey and the Bandit (Det vilde ræs) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Smokey and the Bandit stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar