Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Smokin’ Aces

Smokin’ Aces

23/10/2020 | Flixfilm

Se Smokin’ Aces på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Action, Comedy, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Joe Carnahan
Skuespillere: Ryan Reynolds, Ray Liotta, Joseph Ruskin, Alex Rocco
Spilletid: 108 min
Land: UK, France, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En FBI-agent må beskytte en tryllekunstner fra Las Vegas, som skal være vidne, da denne sladderhank vil udføre et sidste nummer, før han går i beskyttelsesarrest.

Smokin’ Aces havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Smokin’ Aces på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Smokin’ Aces ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Smokin’ Aces stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Smokin’ Aces, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Smokin’ Aces er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar