Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Smokin’ Aces

Smokin’ Aces

23/10/2020 | Flixfilm

Smokin’ Aces på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Joe Carnahan
Skuespillere: Jeremy Piven, Ryan Reynolds, Ray Liotta
Spilletid: 108 min
Land: United Kingdom, France, United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En FBI-agent må beskytte en tryllekunstner fra Las Vegas, som skal være vidne, da denne sladderhank vil udføre et sidste nummer, før han går i beskyttelsesarrest.

Smokin’ Aces havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Smokin’ Aces på YouTube.Se Smokin’ Aces på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Smokin’ Aces ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Smokin’ Aces stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Smokin’ Aces, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Smokin’ Aces er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar