Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Smoking Club (129 normas)

Smoking Club (129 normas)

30/05/2022 | Flixfilm

Smoking Club (129 normas) på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktion: Alberto Utrera
Skuespillere: Rodrigo Poisón, Jimmy Castro, Natalia Mateo
Spilletid: 80 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Efter en midtvejskrise forlader en mand sit job og sin kæreste for at åbne en klub for cannabisrygere sammen med en ven fra universitetet.

Smoking Club (129 normas) havde premiere på Netflix Danmark den 30. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Smoking Club (129 normas) på YouTube.Se Smoking Club (129 normas) på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Smoking Club (129 normas) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Smoking Club (129 normas) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Smoking Club (129 normas), samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Smoking Club (129 normas) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar