Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Smoking

27/07/2018 | Flixfilm

Se Smoking på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rin Furukawa, Ryo Ishibashi, Nobuaki Kaneko, Tomomi Maruyama
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: I retfærdighedens navn flår en gruppe hjemløse lejemordere deres ofre og afleverer den tatoverede hud som bevis for, at opgaven er løst.


Se Smoking på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSmoking (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Smoking (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Smoking herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Smoking er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Smoking (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Smoking

  1. Lars - kl. 13:58, 28-07-2018:

    Umiddelbart virker det til, at der er blevet blandet noget sammen her. Smoking er japansk og det samme gælder sproget…

    Skriv kommentar