Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Smoleńsk

Smoleńsk

07/05/2021 | Flixfilm

Smoleńsk på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at landets leder omkommer i et flystyrt, begynder en journalist at grave i den officielle efterforsknings dunkle rapporter for at få sandheden frem.Se Smoleńsk på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Smoleńsk havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Smoleńsk på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Smoleńsk ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Smoleńsk stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Smoleńsk, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Smoleńsk er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar