Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » SMOSH: The Movie

SMOSH: The Movie

22/09/2015 | Ingen kommentarer

Se SMOSH: The Movie på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Alex Winter
Skuespillere: Anthony Padilla, Ian Hecox, Jillian Nelson, Brittany Ross
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.3

Resumé: For at undgå, at den, han er forelsket i, skal se ham i en pinlig YouTube-video, må Anthony og hans ven Ian bevæge sig ind i den virtuelle verden og ændre klippet.


Se SMOSH: The Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


SMOSH: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 22. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om SMOSH: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til SMOSH: The Movie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til SMOSH: The Movie er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at SMOSH: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar