Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Smother-in-Law

Smother-in-Law

13/04/2022 | Flixfilm

Smother-in-Law på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rodrigo Sant'anna, Rafael Zulu, Lidi Lisboa
Spilletid: N/A
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Isadir har boet sammen med sin familie, siden pandemien startede, og hun har et særligt talent for at gøre tilværelsen besværlig for sin inkompetente søn og svigerdatter.

Smother-in-Law (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Smother-in-Law på YouTube.Se Smother-in-Law på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Smother-in-Law (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Smother-in-Law (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Smother-in-Law, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Smother-in-Law er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar