Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Smother

20/12/2014 | Flixfilm

Se Smother på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Vince Di Meglio
Skuespillere: Diane Keaton, Dax Shepard, Liv Tyler, Ken Howard
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: Efter at have mist sit job vender en terapeut hjem og finder ud af, at hans mor har forladt sin mand og nu vil bo sammen med sønnen og hans kone for altid.


Se Smother på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSmother havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Smother ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Smother herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Smother er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Smother stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar