Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Smother

20/12/2014 | Flixfilm

Smother på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Vince Di Meglio
Skuespillere: Dax Shepard, Liv Tyler, Diane Keaton
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Efter at have mist sit job vender en terapeut hjem og finder ud af, at hans mor har forladt sin mand og nu vil bo sammen med sønnen og hans kone for altid.

Smother havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Smother på YouTube.Se Smother på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Smother ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Smother stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Smother, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Smother er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar