Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Smugkig på House of Cards sæson 4

Smugkig på House of Cards sæson 4

11/02/2016 | Flixfilm

House of Cards 4Nedtællingen er begyndt. Om 22 dage kommer den længe ventede fjerde sæson af House of Cards på Netflix Danmark, og traileren er netop blevet offentliggjort. Se den nederst i artiklen. House of Cards sæson 4 har premiere på streamingtjenesten d. 4. marts, hvor hele den nye sæson kan ses med det samme.

Det lader til at Frank Underwood i sæson 4 vil være under mere pres end nogensinde og det vil sandsynligvis resulterer i et par menneskeliv på samvittigheden. Traileren afslører også at at danske Lars Mikkelsen endnu engang er med på rollelisten, hvor han spiller den russiske præsident Viktor Petrov. Man får også et glimt af den amerikanske skuespiller Neve Campbell, som utvivlsomt bedst kendes for hendes roller i Scream og Vi bli’r i Familien (Party of Five). Hun har en markant rolle i den nye sæson.

Derudover kan vi se frem til masser af drama mellem Claire og Frank, som fortsætter deres jagt på magten og tager kampen op med alle på deres vej – selv med hinanden.

LÆS OGSÅ   Netflix klar med 'That ’70s Show'-efterfølgeren 'That ’90s Show'

Selvom der endnu er et par uger inden sæson 4 kan ses på Netflix, så har streamingtjenesten allerede afsløret at der også kommer en sæson 5 af House of Cards. Seriens skaber, producer og manuskriptforfatter Beau Willimon har dog valgt at forlade serien i forbindelse med premieren af sæson 4. Hvem der skal overtage hans plads er endnu ikke annonceret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se House of Cards sæson 4 på Netflix Danmark d. 4. marts.Skriv kommentar