Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Smurfs: The Lost Village

Smurfs: The Lost Village

10/01/2019 | Flixfilm

Se Smurfs: The Lost Village på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Kelly Asbury
Skuespillere: Demi Lovato, Rainn Wilson, Joe Manganiello, Jack McBrayer
Spilletid: 90 min
Land: USA, Hong Kong, Canada, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Smølfine og bedstevennerne Brillesmølf, Klodsetsmølf og Stærkesmølf tager dybt ind i Den Forbudte Skov for at redde en mystisk, forsvundet landsby fra den onde Gargamel.

Smurfs: The Lost Village (Smølferne: Den hemmelige landsby) havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Smurfs: The Lost Village på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Smurfs: The Lost Village (Smølferne: Den hemmelige landsby) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Smurfs: The Lost Village stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Smurfs: The Lost Village, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Smurfs: The Lost Village (Smølferne: Den hemmelige landsby) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar