Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Smurfs: The Lost Village

Smurfs: The Lost Village

10/01/2019 | Ingen kommentarer

Se Smurfs: The Lost Village på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Kelly Asbury
Skuespillere: Demi Lovato, Rainn Wilson, Joe Manganiello, Jack McBrayer
Spilletid: 90 min
Land: USA, Hong Kong, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Smølfine og bedstevennerne Brillesmølf, Klodsetsmølf og Stærkesmølf tager dybt ind i Den Forbudte Skov for at redde en mystisk, forsvundet landsby fra den onde Gargamel.


Se Smurfs: The Lost Village på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Smurfs: The Lost Village (Smølferne: Den hemmelige landsby) havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Smurfs: The Lost Village (Smølferne: Den hemmelige landsby) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Smurfs: The Lost Village herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Smurfs: The Lost Village (Smølferne: Den hemmelige landsby) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Smurfs: The Lost Village stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar