Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Snabba Cash

Snabba Cash

22/09/2022 | Flixfilm

Snabba Cash på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Evin Ahmad, Alexander Abdallah, Olle Sarri
Spilletid: N/A
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En ambitiøs forretningskvinde, en charmerende bandegorilla og en teenager med problemer tørner sammen i deres desperate — og dystre — stræben efter rigdom.

Snabba Cash (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 22. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Snabba Cash på YouTube.Se Snabba Cash på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Snabba Cash (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Snabba Cash (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Snabba Cash, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Snabba Cash er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar