Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Snabba Cash

Snabba Cash

07/04/2021 | Flixfilm

Snabba Cash på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Evin Ahmad, Alexander Abdallah, Olle Sarri
Spilletid: N/A
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En ambitiøs forretningskvinde, en charmerende bandegorilla og en teenager med problemer tørner sammen i deres desperate — og dystre — stræben efter rigdom.

Snabba Cash (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Snabba Cash på YouTube.Se Snabba Cash på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Snabba Cash (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Snabba Cash (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Snabba Cash, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Snabba Cash er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar