Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Snabba Cash

Snabba Cash

01/11/2016 | Flixfilm

Se Snabba Cash på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Zac Efron
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: JW er opsat på at finde ud af, hvad der skete med hans forsvundne søster. Alle spor fører ham til en verden af organiseret kriminalitet i Stockholm.Se Snabba Cash på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Snabba Cash havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Snabba Cash ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Snabba Cash:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Snabba Cash er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Snabba Cash stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar