Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Snabba Cash – Livet deluxe

Snabba Cash – Livet deluxe

05/01/2022 | Flixfilm

Snabba Cash – Livet deluxe på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Jens Jonsson
Skuespillere: Matias Varela, Joel Kinnaman, Martin Wallström
Spilletid: 127 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, Spanish, English, Serbian, Arabic
IMDb-karakter: 6.2

Handling: JW er opsat på at finde ud af, hvad der skete med hans forsvundne søster. Alle spor fører ham til en verden af organiseret kriminalitet i Stockholm.Se Snabba Cash – Livet deluxe på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Snabba Cash – Livet deluxe havde premiere på Netflix Danmark den 5. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Snabba Cash – Livet deluxe på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Snabba Cash – Livet deluxe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Snabba Cash – Livet deluxe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Snabba Cash – Livet deluxe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Snabba Cash – Livet deluxe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar