Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Snart 4000 film og serier på Netflix i Danmark

Snart 4000 film og serier på Netflix i Danmark

08/01/2020 | Flixfilm

Snart 4000 film og serier på Netflix i DanmarkForleden kunne Flixfilm.dk rapportere, at Netflix tilføjede 1687 film og serier til deres udvalg i Danmark i løbet af 2019.

Nu kan Netflix imidlertid afsløre, at den store mængde nye film og serier sidste år har gjort udvalget af underholdningstitler større end nogen sinde.

Det viser en gennemgang foretaget af Flixfilm, som skriver om de seneste nyheder på Netflix.

I alt 3898 film og serier ligger på nuværende tidspunkt klar til streaming på Netflix Danmark. Tallet fordeler sig over 2591 film og 1307 serier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flixfilm foretog seneste en gennemgang af udvalget i 2018 og på daværende tidspunkt var der lige over 3000 titler på Netflix.

Danskere har dermed fået næsten 1000 ekstra film og serier for deres abonnementspris, som ikke er steget siden august 2017.

Da streamingtjenesten blev lanceret i Danmark i 2012 var udvalget blot på omtrent 2000 titler.

Sidste år brugte Netflix over 100 milliarder kroner på nye film og serier, inklusiv originale produktioner. Et beløb som i 2020 ventes at stige til 115 milliarder kroner. Den store investering i indhold har naturligvis været en medvirkende faktor til at det danske udvalg nu er rekordstort.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Luther: The Fallen Sun'

For at for adgang til det fulde udvalg kræver det dog, at du ændrer sprogindstillingerne til engelsk da Netflix helt bevidst fjerner de film og serier, der hverken har danske undertekster eller dansk tale fra søgeresultaterne, da tjenesten antager, at man ikke er interesseret i disse titler.

Her kan du læse hvordan du får adgang til de næsten hundrede film og serier, som Netflix skjuler for deres medlemmer; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.Skriv kommentar