Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Snart nye afsnit af ‘Rick and Morty’ på Netflix

Snart nye afsnit af ‘Rick and Morty’ på Netflix

01/04/2020 | Flixfilm

Snart nye afsnit af Rick and Morty på NetflixDet er netop blevet offentliggjort, at den intergalaktiske animationsserie ‘Rick and Morty’ vender tilbage med nye afsnit på amerikanske tv den 3. maj.

Som det er tilfældet med tidligere sæsoner, så vil de nye episoder få premiere på Netflix når sidste afsnit af ‘Rick and Morty’ sæson 4 er løbet over tv-skærmen.

En hurtig udregning viser dermed, at de nye afsnit vil være tilgængelig på Netflix Danmark i begyndelsen af juni – muligvis den 7. juni. Den præcise dato er dog ikke bekræftet.

‘Rick and Morty’ sæson 4 er på i alt 10 episoder, men serien har holdt et par måneders pause efter de første fem episoder. Det er altså de sidste 5 afsnit i sæsonen, som nu får premiere på streamingtjenesten.

Nederst i artiklen kan du se en trailer til ‘Rick and Morty’ sæson 4 – part 2.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Tour de France ruller igen ind på Netflix

I ‘Rick and Morty’ følger man den geniale og drikfældige videnskabsmand Rick Sanchez, er tager sit misfornøjede barnebarn Morty Smith med på vilde eskapader i andre verdener og dimensioner.

Siden første afsnit af animationsserien havde premiere i 2013 har serien nærmeste fået kultstatus med lovprisende anmeldelser og en dedikeret fanskare.

Det er naturligvis ikke gået selskabet Adult Swin overhørig, og derfor kunne de i 2018 annoncere, at hele 70 nye afsnit er på vej af ‘Rick and Morty’. Der er dermed en masse underholdning i vente i mange år endnu.

Se ‘Rick and Morty‘ på Netflix Danmark. De nye afsnit vil lande på Netflix i begyndelsen af juni.
Skriv kommentar