Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Snatch

18/03/2015 | Flixfilm

Se Snatch på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Guy Ritchie
Skuespillere: Benicio Del Toro, Dennis Farina, Vinnie Jones, Brad Pitt
Spilletid: 102 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: En gangster kommer ubevidst til at starte en kædereaktion af begivenheder, der bugter sig gennem en verden af bookmakere, svin og slagsmål.


Se Snatch på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSnatch havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Snatch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Snatch herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Snatch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Snatch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar