Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Snatch

15/11/2021 | Flixfilm

Snatch på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: Guy Ritchie
Skuespillere: Jason Statham, Brad Pitt, Stephen Graham
Spilletid: 102 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 8.3

Handling: En gangster kommer ubevidst til at starte en kædereaktion af begivenheder, der bugter sig gennem en verden af bookmakere, svin og slagsmål.

Snatch havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Snatch på YouTube.Se Snatch på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Snatch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Snatch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Snatch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Snatch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar