Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Sneak peek på ny animationsserie fra Matt Groening

Sneak peek på ny animationsserie fra Matt Groening

23/05/2018 | Flixfilm

I starten af 2016 indløb de første rygter om at serieskaberen Matt Groening (‘The Simpsons’, ‘Futurama’) var ved at udvikle en ny animeret komedieserie til Netflix. I 2017 kunne streamingtjenesten så bekræfte planerne og nu kan Matt Groening endelig give et lille sneak-peek på serien ‘Disenchantment’, som den er blevet navngivet.

UPDATE: Netflix har netop offentliggjort 5 billeder fra serien og premieredatoen, som er sat til den 17. august. Se de nye billeder nederst.

Selve afsløringen skete på det sociale medie Reddit hvor Matt Groening selv uploadede tre billeder fra serien, som angiveligt viser seriens tre hovedpersonerne.

Billederne blev ledsaget af teksten; “En prinsesse, en alf og en dæmon går inde på en bar…”

Artiklen fortsætter under annoncen

Se de tre offentliggjorte billeder nedenfor.

Indrømmet, Matt Groenings afslørende billeder fortæller ikke meget. Fans kan dog se at animationen ser velkendt ud, hvilket ikke kommer som den store overraskelse, da den bliver varetaget af Rough Draft Studios, som også animerede ‘Futurama’.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 21 – 2022)

‘Disenchantment’udspiller sig i middelalderkongeriget Dreamland og følger en fordrukken prinsesse og hendes to følgesvende, Elfo og Luci. Sammen støder de på en bred vifte af væsner; trolde, dværge, harpyer og mange andre idiotiske mennesker.

Stemmerne i ‘Disenchantment’ vil blive leveret af blandt andet Abbi Jacobson (‘Broad City’), Nat Faxon (‘The Cleveland Show’), Eric Andre (‘Man Seeking Woman’), John DiMaggio (‘Futurama’), Billy West (‘Futurama’) og Maurice LaMarche (‘Futurama’).

Premieredatoen for ‘Disenchantment’ er endnu ikke offentliggjort.
Skriv kommentar