Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sneakerheads

Sneakerheads

25/09/2020 | Flixfilm

Se Sneakerheads på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Allen Maldonado, Andrew Bachelor, Jearnest Corchado, Matthew Josten
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Familiefaren Devin bliver igen afhængig af sneakers, da hans ven Bobby overtaler ham til købe og videresælge et par berømte sko.Se Sneakerheads på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sneakerheads (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sneakerheads (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Sneakerheads:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sneakerheads er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sneakerheads (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar