Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sneakers

23/10/2020 | Flixfilm

Se Sneakers på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Comedy, Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Phil Alden Robinson
Skuespillere: Jo Marr, Gary Hershberger, Robert Redford, Sidney Poitier
Spilletid: 126 min
Land: USA
Sprog: English, Russian, Chinese
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Skumle regeringsagenter presser en tidligere hacker og hans hold af sikkerhedseksperter til at stjæle en dechifreringsboks fra et sovjetisk finansieret geni.

Sneakers havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sneakers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sneakers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sneakers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sneakers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sneakers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar