Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sneakers

23/10/2020 | Flixfilm

Sneakers på Netflix

Produktionsår: 1992
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: Phil Alden Robinson
Skuespillere: Robert Redford, Dan Aykroyd, Sidney Poitier
Spilletid: 126 min
Land: United States
Sprog: English, Russian, Chinese
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Skumle regeringsagenter presser en tidligere hacker og hans hold af sikkerhedseksperter til at stjæle en dechifreringsboks fra et sovjetisk finansieret geni.

Sneakers havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sneakers på YouTube.Se Sneakers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sneakers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sneakers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sneakers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sneakers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar