Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sneekweek

Sneekweek

08/04/2022 | Flixfilm

Sneekweek på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Horror, Thriller
Instruktion: Martijn Heijne
Skuespillere: Carolien Spoor, Jelle de Jong, Jord Knotter
Spilletid: 108 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Seks venner tilbringer en ferie i en villa ved vandet, men en gammel hemmelighed dukker op til til overfladen og forvandler deres ferie til et mareridt.

Sneekweek havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sneekweek på YouTube.Se Sneekweek på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sneekweek ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sneekweek stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sneekweek, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sneekweek er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar