Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Snekker Andersen og Julenissen

Snekker Andersen og Julenissen

18/12/2019 | Flixfilm

Se Snekker Andersen og Julenissen på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Terje Rangnes
Skuespillere: Trond Espen Seim, Anders Baasmo Christiansen, Ingeborg Raustøl, Johanna Mørck
Spilletid: 70 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Efter hans perfekte juleplan går i kludder, bytter en juleglad snedker plads med den virkelige julemand for at redde den gode julestemning.


Se Snekker Andersen og Julenissen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Snekker Andersen og Julenissen havde premiere på Netflix Danmark den 18. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Snekker Andersen og Julenissen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Snekker Andersen og Julenissen:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Snekker Andersen og Julenissen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Snekker Andersen og Julenissen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar