Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Snekker Andersen og Julenissen

Snekker Andersen og Julenissen

18/12/2019 | Flixfilm

Snekker Andersen og Julenissen på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktion: Terje Rangnes
Skuespillere: Trond Espen Seim, Anders Baasmo, Ingeborg Raustøl
Spilletid: 70 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Efter hans perfekte juleplan går i kludder, bytter en juleglad snedker plads med den virkelige julemand for at redde den gode julestemning.

Snekker Andersen og Julenissen havde premiere på Netflix Danmark den 18. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Snekker Andersen og Julenissen på YouTube.Se Snekker Andersen og Julenissen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Snekker Andersen og Julenissen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Snekker Andersen og Julenissen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Snekker Andersen og Julenissen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Snekker Andersen og Julenissen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar