Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Snervous

15/02/2016 | Flixfilm

Se Snervous på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Amy Rice
Skuespillere: Korey Kuhl, Vinny Grosso, Luke Cutforth
Spilletid: 82 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Den inspirerende internetstjerne og LGBT-fortaler giver et indgående indblik i sit liv og sine forhold under den internationale "Slumber Party"-turné.

Snervous havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Snervous på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Snervous ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Snervous stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Snervous, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Snervous er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar