Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sniper 2

01/06/2021 | Flixfilm

Sniper 2 på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Action, War
Instruktion: Craig R. Baxley
Skuespillere: Tom Berenger, Bokeem Woodbine, Erika Marozsán, Tamás Puskás
Spilletid: 91 min
Land: USA, Hungary
Sprog: English, Hungarian
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Sergent Beckett slår sig sammen med en fange fra dødsgangen om en mission til Balkan, hvor de efterstræber en hæmningsløs general, der foretager etniske udrensninger.Se Sniper 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sniper 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sniper 2 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sniper 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sniper 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sniper 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sniper 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar