Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sniper 3

01/06/2022 | Flixfilm

Sniper 3 på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Action, Drama, Thriller, War
Instruktion: P.J. Pesce
Skuespillere: Tom Berenger, Byron Mann, John Doman, Denis Arndt
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Thomas Beckett hyres til at eliminere en farlig terrorist. Målet viser sig at være en af Thomas' gamle venner, og opgaven bliver ikke helt, som Thomas havde tænkt sig.

Sniper 3 havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sniper 3 på YouTube.Se Sniper 3 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sniper 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sniper 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sniper 3, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sniper 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar