Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sniper: Assassin’s End

Sniper: Assassin’s End

01/05/2022 | Flixfilm

Sniper: Assassin’s End på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En soldat bliver beskyldt for et mord, som han ikke har begået, og beder sin far, en legendarisk snigskytte, om hjælp med at finde den virkelige morder.

Sniper: Assassin’s End havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sniper: Assassin’s End på YouTube.Se Sniper: Assassin’s End på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sniper: Assassin’s End ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sniper: Assassin’s End stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sniper: Assassin’s End, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sniper: Assassin’s End er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar