Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sniper: Legacy

Sniper: Legacy

01/01/2021 | Flixfilm

Sniper: Legacy på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Thriller, War
Instruktion: Don Michael Paul
Skuespillere: Tom Berenger, Chad Michael Collins, Doug Allen, Dominic Mafham
Spilletid: 95 min
Land: USA, Bulgaria
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Da en snigskytte begynder at dræbe de officerer, han giver skylden for en fejlslagen mission, må eliteskytten Brandon Beckett neutralisere truslen.Se Sniper: Legacy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sniper: Legacy havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sniper: Legacy på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sniper: Legacy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sniper: Legacy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sniper: Legacy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sniper: Legacy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar