Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sniper: Reloaded

Sniper: Reloaded

01/12/2021 | Flixfilm

Sniper: Reloaded på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Action, Drama, Thriller, War
Instruktion: Claudio Fäh
Skuespillere: Chad Michael Collins, Richard Sammel, Annabel Wright, Billy Zane
Spilletid: 91 min
Land: South Africa, USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En marinesoldat, der går i sin fars fodspor, drager ud på en dødbringende mission for at redde en belgisk plantageejer fra fjendtligheder i Congo.

Sniper: Reloaded havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sniper: Reloaded på YouTube.Se Sniper: Reloaded på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sniper: Reloaded ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sniper: Reloaded stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sniper: Reloaded, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sniper: Reloaded er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar