Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Snitch

01/03/2014 | Flixfilm

Se Snitch på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: Ric Roman Waugh
Skuespillere: Dwayne Johnson, Susan Sarandon, Jon Bernthal
Spilletid: 112 min
Land: United States, United Arab Emirates, United Kingdom
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I håb om at forkorte sin teenagesøns fængselsdom på 30 år går en forstadsfar undercover for at bekæmpe en voldelig narkohandler.

Snitch havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Snitch på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Snitch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Snitch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Snitch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Snitch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar