Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Snoop Dogg’s F*cn Around Comedy Special

Snoop Dogg’s F*cn Around Comedy Special

16/06/2022 | Flixfilm

Snoop Dogg’s F*cn Around Comedy Special på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Short, Comedy, Fantasy, Music, Musical
Instruktion: Mathew Cullen
Skuespillere: Rachael Markarian, Kherington Payne, Katy Perry, Snoop Dogg
Spilletid: 4 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Snoop Dogg er vært for en aften med musik og standup, hvor han inviterer sine venner – heriblandt de legendariske komikere Katt Williams og Mike Epps – med på scenen.Se Snoop Dogg’s F*cn Around Comedy Special på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Snoop Dogg’s F*cn Around Comedy Special havde premiere på Netflix Danmark den 16. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Snoop Dogg’s F*cn Around Comedy Special på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Snoop Dogg’s F*cn Around Comedy Special ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Snoop Dogg’s F*cn Around Comedy Special stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Snoop Dogg’s F*cn Around Comedy Special, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Snoop Dogg’s F*cn Around Comedy Special er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar