Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Snow White And The Huntsman

Snow White And The Huntsman

30/06/2020 | Flixfilm

Se Snow White And The Huntsman på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Drama, Fantasy
Instruktør: Rupert Sanders
Skuespillere: Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Charlize Theron, Sam Claflin
Spilletid: 127 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: I denne gentænkte udgave af eventyret om Snehvide bekæmper den lyshudede skønjomfru Den Onde Dronning med færdigheder, hun har lært af de jægere, der skulle dræbe hende.

Snow White And The Huntsman havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Snow White And The Huntsman på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Snow White And The Huntsman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Snow White And The Huntsman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Snow White And The Huntsman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Snow White And The Huntsman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar