Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Snow White And The Huntsman

Snow White And The Huntsman

30/06/2018 | Ingen kommentarer

Se Snow White And The Huntsman på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Drama, Fantasy
Instruktør: Rupert Sanders
Skuespillere: Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Charlize Theron, Sam Claflin
Spilletid: 127 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: I denne gentænkte udgave af eventyret om Snehvide bekæmper den lyshudede skønjomfru Den Onde Dronning med færdigheder, hun har lært af de jægere, der skulle dræbe hende.


Se Snow White And The Huntsman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Snow White And The Huntsman havde premiere på Netflix Danmark den 30. June, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Snow White And The Huntsman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Snow White And The Huntsman herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Snow White And The Huntsman er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Snow White And The Huntsman stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore