Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Snowboarder

Snowboarder

27/03/2022 | Flixfilm

Snowboarder på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Crime, Drama, Sport
Instruktion: Olias Barco
Skuespillere: Nicolas Duvauchelle, Grégoire Colin, Juliette Goudot
Spilletid: 110 min
Land: France, Switzerland
Sprog: French
IMDb-karakter: 3.5

Handling: En talentfuld men naiv snowboarder springer til, da hans idol giver ham en stor karrieremulighed, men han kommer hurtigt til at betale prisen for sit glamourøse nye liv.

Snowboarder havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Snowboarder på YouTube.Se Snowboarder på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Snowboarder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Snowboarder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Snowboarder, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Snowboarder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar