Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Snowden

01/03/2019 | Flixfilm

Se Snowden på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Oliver Stone
Skuespillere: Melissa Leo, Zachary Quinto, Joseph Gordon-Levitt, Jaymes Butler
Spilletid: 134 min
Land: UK, France, Germany, USA
Sprog: English, American Sign Language, Russian
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Denne thriller fortæller historien om Edward Snowden, fra han var rekrut, til han blev en fanatisk cyberanalytiker, der vil afsløre USA's omfattende overvågningsprogram.


Se Snowden på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSnowden havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Snowden ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Snowden herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Snowden er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Snowden stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar