Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Snowflake Mountain

Snowflake Mountain

22/06/2022 | Flixfilm

Snowflake Mountain på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Håbløst forkælede eller behov for faste rammer? Ti forvænte unge udforsker naturen uden forældrenes sikkerhedsnet i denne realityserie.

Snowflake Mountain (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Snowflake Mountain på YouTube.Se Snowflake Mountain på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Snowflake Mountain (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Snowflake Mountain (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Snowflake Mountain, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Snowflake Mountain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar