Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Snowpiercer’-serie kommer på Netflix

‘Snowpiercer’-serie kommer på Netflix

23/04/2020 | Flixfilm

Snowpiercer serie kommer på NetflixNetflix har købt rettighederne til den kommende dystopiske thriller-serie ‘Snowpiercer’, som er baseret på den originale franske novelle ‘Le Transperceneige’ samt biograffilmen af samme navn, der er instrueret af Oscar-vinderen Bong Joon-ho (‘Parasite’, ‘Okja‘).

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Flixfilm erfarer, at første episode af ‘Snowpiercer’ får premiere på Netflix Danmark den 18. maj.

Serien, der er en såkaldt reboot af filmen fra 2013, følger passagererne på Snowpiercer, et gigantisk, evigt kørende tog, der cirkler rundt om kloden med resterne af menneskeheden, som for syv år siden blev betragteligt begrænset da verden blev en frossen ødemark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se en trailer til første sæson af ‘Snowpiercer’, som sætter fokus på klassekrig, social uretfærdighed og overlevelsespoliti, nederst i artiklen.

I hovedrollerne ses Oscar-vinder Jennifer Connelly (‘A Beautiful Mind’), Daveed Diggs (‘Velvet Buzzsaw‘) og ikke mindst Sean Bean (‘Game of Thrones’), som er blevet bekræftet til at have en bærerende rolle anden sæson, som allerede er i produktion.

LÆS OGSÅ   Årets bedste Netflix-film 2022

‘Snowpiercer’ vises sideløbende på den amerikanske tv-kanal TNT, og afsnittene vil derfor få premiere på dansk Netflix med en uges mellemrum. Episoderne skal ifølge streamingaftalen nemlig vises i USA før de kan komme på Netflix Danmark. Samme princip er også gældende for serierne som ‘Better Call Saul‘, ‘Riverdale‘, ‘The Last Dance‘ mv.

Det er i øvrigt værd at nævne, at instruktøren Bong Joon-ho også er executive producer på første sæson, som er på i alt 10 episoder.

Se ‘Snowpiercer’ på Netflix Danmark fra den 18. maj.Skriv kommentar