Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Snowpiercer

Snowpiercer

25/05/2020 | Flixfilm

Se Snowpiercer på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Action, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Mickey Sumner, Alison Wright
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Jorden er frosset til is og de sidste overlevende bor på et gigantisk tog, der kører rundt på kloden. De kæmper med at leve sammen på trods af togets klasseopdeling.


Se Snowpiercer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Snowpiercer (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Snowpiercer (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Snowpiercer:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Snowpiercer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Snowpiercer (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar