Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Snowpiercer

Snowpiercer

25/01/2022 | Flixfilm

Snowpiercer på Netflix

Produktionsår: 2020–2023
Genre: Action, Drama, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Daveed Diggs, Mickey Sumner, Alison Wright
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Jorden er frosset til is og de sidste overlevende bor på et gigantisk tog, der kører rundt på kloden. De kæmper med at leve sammen på trods af togets klasseopdeling.

Snowpiercer (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 25. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Snowpiercer på YouTube.Se Snowpiercer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Snowpiercer (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Snowpiercer (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Snowpiercer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Snowpiercer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar