Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Snuf de Hond en de IJsvogel

Snuf de Hond en de IJsvogel

07/04/2022 | Flixfilm

Snuf de Hond en de IJsvogel på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Adventure, Family
Instruktion: Steven de Jong
Skuespillere: Ydwer Bosma, Eva Crutzen, Steven de Jong
Spilletid: 85 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Hunden Sniff og hans familie drager på ferie til søs, men en identitetsforveksling sender dem i fængsel for indbrud.

Snuf de Hond en de IJsvogel havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Snuf de Hond en de IJsvogel på YouTube.Se Snuf de Hond en de IJsvogel på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Snuf de Hond en de IJsvogel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Snuf de Hond en de IJsvogel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Snuf de Hond en de IJsvogel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Snuf de Hond en de IJsvogel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar