Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Snuf de Hond en de Jacht op Vliegende Volckert

Snuf de Hond en de Jacht op Vliegende Volckert

08/04/2022 | Flixfilm

Snuf de Hond en de Jacht op Vliegende Volckert på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Adventure, Family, Mystery
Instruktion: Steven de Jong
Skuespillere: Sanneke Bos, Steven de Jong, Malte Huthoff
Spilletid: 97 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Mirjam og Tom efterforsker: Da de nærmer sig sumpen, møder de Grevendonk, som fortæller dem, at de er blevet narret af et spøgelse.

Snuf de Hond en de Jacht op Vliegende Volckert havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Snuf de Hond en de Jacht op Vliegende Volckert på YouTube.Se Snuf de Hond en de Jacht op Vliegende Volckert på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Snuf de Hond en de Jacht op Vliegende Volckert ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Snuf de Hond en de Jacht op Vliegende Volckert stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Snuf de Hond en de Jacht op Vliegende Volckert, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Snuf de Hond en de Jacht op Vliegende Volckert er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar