Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Snuf de Hond en het Spookslot

Snuf de Hond en het Spookslot

08/04/2022 | Flixfilm

Snuf de Hond en het Spookslot på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Adventure, Family
Instruktion: Steven de Jong, Erwin van den Eshof
Skuespillere: Ydwer Bosma, Joosje Duk, Pim Wessels
Spilletid: 85 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Da Tom og Mirjam er på ferie hjemme hos nogle slægtninge, bliver de og deres hund, Snuf, viklet ind i problemer med kriminelle og en lokal spøgelseshistorie.

Snuf de Hond en het Spookslot havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Snuf de Hond en het Spookslot på YouTube.Se Snuf de Hond en het Spookslot på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Snuf de Hond en het Spookslot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Snuf de Hond en het Spookslot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Snuf de Hond en het Spookslot, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Snuf de Hond en het Spookslot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar